Betting inom lägre fotbollsdivisioner

Fotbollsbetting är något som många av oss är familjära vid och i de flesta tillfällen räcker det med en Googlesökning för att ta reda på hur startelvorna kommer se ut för vardera lag innan du placerar ditt bet. När det kommer det lägre divisionsfotboll är det inte alltid lika enkelt.För att betta på lägre divisioner bör du spendera mer tid på din research och ju lägre divisionen är, desto svårare blir det att hitta information. Med det sagt betyder det inte att det är enklare att vinna på toppdivisionerna, en del skulle nog faktiskt argumentera om exakta motsatsen.

Mindre pengar = mindre konkurrens

Eftersom det inte bettas lika mycket på de lägre divisionerna i jämförelse met de stora betyder det att spelbolagen inte lägger ner lika mycket resurser på de områdena. Det här leder till att mindre experter är på plats för att placera rimliga odds, vilket kan användas till din fördel.Det finns inga snabba medel till rikedom, om du ska slå systemet måste du lägga ner all din tid åt att att bli smartare än systemet – och dessa system är smarta. Ifall spelarna inte får tillräckligt betalt för att ha fotboll som ett heltidsarbete kan många svängningar ske, vilket oddssättarna kanske inte hinner notera.

Betting ner till Division 5

NordicBet har nu gjort det möjligt för alla att betta på division 5 fotboll. Detta öppnar upp chansen att kanske bli mer insatt i din kommuns lokala lag. Ifall du börjar förstå dig på serien och alla spelare är det möjligt att du får ett övertag mot experterna som placerar oddsen.Ett tips är att kolla upp varje lag i serien och se ifall lagen har respektive A-lag och B-lag. Detta kan orsaka en hel del chockerande matchresultat, då antingen stjärnan i laget kan ha blivit uppskickad till A-laget helt plötsligt, eller att några från A-laget har blivit nerskickade till B-laget och gjort laget betydligt starkare.